om mig


Frekvensterapi

M.M Alternativ


Mervi Martin

För c. 10 år sedan läste jag en bok ”Botemedel för alla sjukdomar” The Cure for All Diseases av Hulda Clark. Boken kom ut i januari 1995. Hon fick sin doktorsexamen i fysiologi 1958 vid University of Minnesota. År 1979 lämnade hon statligt finansierad forskning och startade privat rådgivning på heltid. Boken beskriver både vanliga och extraordinära sjukdomar.


Hon berättar i sin bok ungefär så här:

Alla sjukdomar orsakas av föroreningar och parasiter. Med en ny diasgnostisk enhet, en audio oscillator och en ”vältränad öra” d.v.s. Frekvensterapi, kan du upptäcka parasiter och föroreningar på ett sätt som ingen annan har elektroniskt gjort förut. Det står också om ”mystiska sjudomar”, som inte är mystiska för henne... Det står om antibiotika, andra läkemedel, mikrober; parasiter, svamp, virus, bakterier, mögel, maskar och kvalster.


Hon berättar om alternativa behandlingar mm. Hon ger råd om allternativa mediciner. Boken är mycket läsvärd. Hon har skrivit många andra böcker också. Hennes böcker hittar man på engelska, tyska och finska.


Idag är Hulda Clark och Royal Rife med deras upptekter- frekvenser, värklighet för mig. Det kunde jag inte ana då  för 10 år sedan när jag läste boken. Jag är mycket glad för min egen upptäckt om frekvenser  för nu kan jag hjälpa  mina medmänniskor med deras krämpor.