USAFrekvensterapi

M.M Alternativ


Mervi Martin


Parasiter den tysta invasionen, vad du bör veta om parasitinfektion.

 

Enligt Dr Ross Anderson är parasiter en av de mest odiagnostiserade hälsoutmaningarna i USA - ett uttalande baserat på hans 20 års erfarenhet av över 20 000 patienter.


Enligt Världshälsoorganisationen lider 3,5 miljarder människor av någon typ av parasit infektion. Alla dessa människor bor inte i tredje världen.  Många  i den så kallad utvecklade världen har parasit infektioner. De är så smittsamma att extremt avslappnad kontakt med någon som har varit nära en smittad person kan smitta en annan person.


Hulda Clark, Ph.D., ND i sin bok, "Cure for All Diseases", säger att alla sjukdomar har endast två orsakerer - parasiter och föroreningar.

 

Medan vissa människor blir våldsamt sjuka, bibehåller andra sin hälsa. En av de främsta orsakerna till detta är att vissa människor har starkare immunförsvar än andra. Immunsystemets förmåga att skydda kroppen och minska invation av parasiter kan ökas genom att balansera kroppens pH-nivåer.


Det finns många typer av parasitiska maskar (helminter) som använder människokroppen som värd. Dessa inkluderar rundmaskar, springmaskar, hakmaskar och bandmaskar.


Enligt Hulda Clark är frekvensterapi det bästa sättet att avlegsna alla mikroorganismer i kroppen.


Compakt/Zapper är en batteridriven handenhet, som alla kan behandla sig själv hemma. Det dödar också parasiter, bakterier, virus, mögel och svampar med elektrisitet/radiovågor. Virus och bakterier försvinner om tre minuter; bandmaskstadier, svamp, rundmaskar i fem; och kvalster i sju. Det dödar parasiter och bakterier vart den nu når dem. Men det når inte ögonen, till ägget, testiklarna, de inre öronbenen. Strömmen färdas längs magen eller tarmväggen, inte genom dess innehåll. Det når inte gallstenen eller in i levande celler. Strömmen passerar inte jämnt genom kroppen. Med regelbunden zapping passerar strömmen huvudsakligen genom våra vätskor, i. e vårt lymfatiska och kärlsystem, når en liten fraktion varje organ och vävnad i kroppen. Blod och lymf är de viktigaste platserna att zapa.


Altered States

Kolloidal silver fungerar otroligt och synergistiskt bra. Perfekta kolloider bidrar till att eliminera alla kända patogener och förhindra stora infektioner. Detta har varit känt under lång tid. Kolloidalt silver fungerar som ett "andra immunsystem" enligt Bob Beck. Det har visats i många studier att det är det enda ämnet som är känt för att eliminera hundratals virus, bakterier, svamp, etc., mer än något modernt antibiotikum eller "mirakelläkemedel" som ännu utvecklats av läkemedelsbolagen.

Kolloidalt silver är ett antimikrobiellt näringsämne och är relativt säkert för människor, husdjur och växter. När det kolloidala silvret absorberas av en cell, kommer det förmodligen att döda mikroben inuti cellen, så att cellen kan återgå till en normal frisk cell. Det bidrar till att eliminera patogener och vakter mot opportunistiska infektioner. Den kan användas var som helst i eller på kroppen.Hakmask                                      Ringmask                            Parasit Faciolopsis buski

Om du skapar ett hälsosamt, alkaliskt och pH-balanserat tillstånd. Skadliga bakterier, svampar, jäst och mikroorganismer, som parasiter kommer inte att kunna växa i kroppen.